Contact

Adresa: Oradea, str. Săvineștilor, nr. 1, et. 2, cod postal: 410123
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel.: 0359-431.029
Detalii


Raportul întâlnirii informale
între Preşedintele CAS Bihor, Dr. Ionuţ Gheorghe şi reprezentanţii CMD Bihor (Dr. Ţucudean Adina, Dr. Todor Liana, Dr. Bălaj Liana)

 

1. S-a subliniat intenţia de optimizare maximă a colaborării CAS – CMD Bihor, Asociaţii Profesionale.

2. Au fost aduse la cunoştinţa Preşedintelui CAS propunerile făcute de către CMD Bihor la Legea Sănătăţii, pentru a ne susţine reciproc.

3. Preşedintele CAS are în vedere impunerea unui OPT compensat 100% de către CAS, la începutul tratamentelor stomatologice.

4. Preşedintele CAS Bihor va încerca să obţină separarea fondului destinat medicinii dentare de fondul general alocat celorlalte specialităţi.

5. Se are în vedere ca echipa de control a CAS să cuprindă şi un delegat al CMD Bihor.

6. S-a convenit ca orice control la cabinetele de medicină dentară să fie anunţat.

7. Preşedintele CAS a fost invitat să participe în cadrul Simpozionului Denta Oradeană 2013, la Masa rotundă pe teme de malpraxis.

8. Repetarea propunerii CMD Bihor ca reavizarea cabinetelor stomatologice la 2 ani să fie scutită de actuala taxă de 1.000 lei.

9. S-a discutat despre renunţarea la semnătura pacientului în Registrul de consultaţii.

10. S-a subliniat din nou, de comun acord, necesitatea ca medicii să aibă toate actele de evidenţă medicală (fişe, registru de consultaţii, chitanţe şi facturi de la laborator) în perfectă ordine, pentru a nu fi puşi în situaţia de a li se imputa costurile tratamentelor efectuate. A se acorda un plus de atenţie evidentelor medicale aferente tratamentelor protetice şi manoperelor efectuate la pacienţii peste 18 ani.

Căutare

Actualități

Chestionar

Cât de des vizitați medicul dentist?

mai des decât de două ori pe an - 36%
de două ori pe an - 20%
o dată pe an - 12%
o dată pe 2-3 ani - 8%
doar când am probleme - 24%

Numarul raspunsurilor: 25
Posibiliatea de a raspunde la acest chestionar s-a incheiat pe data de: 04 Oct 2013 - 12:27

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre, în vederea analizării traficului, și a protecției anti-spam și anti-malware.
OK Nu sunt de acord