Contact

Adresa: Oradea, str. Săvineștilor, nr. 1, et. 2, cod postal: 410123
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel.: 0359-431.029
Detalii

În conformitate cu Legea 95/2006, titlul XIII, art. 483(4), certificatul de membru al CMDR devine operativ numai după încheierea asigurării de răspundere civilă (malpraxis).

Atât medicul dentist cât și cadrele medii din cabinet trebuie să aibă o asigurare de răspundere civilă validă, incheiată individual sau de către cabinete, spitale, policlinici, etc., în calitate de contractant al asigurării.

La vizarea anuală a certificatului de membru CMDR, trebuie să prezentați la secretariat asigurarea de malpraxis în vigoare.

La incheierea politei de asigurare vă recomandăm să vă acordați timpul de discuta cu agentul asigurator si de a citi atent Condițiile de asigurare specifice fiecărui asigurator.

Atenție sporită la:

- riscurile acoperite: va recomandam insistent si acoperirea daunelor morale, in procent de 100%

- perioada de acoperire a riscurilor: e recomandabila clauza de retroactivitate, ideal pt. 3 ani (perioada de prescriptie a plangerilor de malpraxis din codul civil)

- despagubirea mai multor evenimente pe perioada asigurata, in limita sumei maxime de despagubire
 
- suma asigurata sa fie la o valoare care sa vi se para suficienta ca si acoperire pentru tipul de risc implicat pentru practica fiecaruia ( stomatologie generala, ortodontie, implantologie, chirurgie orala, etc.)

- majoritatea asiguratorilor solicită în mod obligatoriu existența consimțământului informat scris al pacientului pentru validitatea asigurării

- intervalul de timp de la producerea unui eveniment în care sunteți obligați să anunțați în scris societatea de asigurări (Ex: 3 zile!!! )

Căutare

Actualități

Chestionar

Cât de des vizitați medicul dentist?

mai des decât de două ori pe an - 36%
de două ori pe an - 20%
o dată pe an - 12%
o dată pe 2-3 ani - 8%
doar când am probleme - 24%

Numarul raspunsurilor: 25
Posibiliatea de a raspunde la acest chestionar s-a incheiat pe data de: 04 Oct 2013 - 12:27

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre, în vederea analizării traficului, și a protecției anti-spam și anti-malware.
OK Nu sunt de acord